Vloer- En Wandbekleding

Van den Nest Hout - Bouw & Interieur  is Royal Dealer van het Quick Step laminaatvloerenprogramma en streekverdeler van Maëstro plafonds en ROXER wandplaten.

Meer dan twintig courante decors van de bekende Quick Step laminaatvloeren zijn uit voorraad leverbaar. Uiteraard daarbij ook alle passende accessoires zoals plinten, lijsten, ondervloeren, enz. Onze professionele verkopers kunnen u haarfijn uitleggen welke Quick Step vloer het meest geschikt is voor uw vloerproject. 

Nieuw in het assortiment zijn de prachtige ROXER wandbekledingsplaten in witte en zwarte marmerimitatie of betonlook. Ze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een sublieme afwerking van je badkamermuren !

Maar ook voor het plafond hebben we voor u een gepaste oplossing. Het Maëstro plafondprogramma biedt u in alle prijsklassen heel wat mogelijkheden om uw plafond te vernieuwen. We rekenen graag samen met u uit wat u allemaal nodig heeft voor de plaatsing van uw nieuw plafond. 

En heeft u voor uw vloer- of plafondproject na plaatsing toch enkele gesloten pakken over ? Uit voorraad geleverde plafonds en Quick Step producten nemen we graag van u in gesloten verpakking terug. Zo beperkt u steeds uw verlies tot het strikte minimum.

Bovendien geniet u voor grotere hoeveelheden van een stevige afhaalkorting. Vraag daarom vrijblijvend uw offerte bij één van onze verkopers.