Huishoud

Van den Nest Hout - Bouw & Interieur heeft een huishoudafdeling boordevol onderhoudsproducten voor in en rond het huis.

Bij Van den Nest Hout - Bouw & Interieur  vindt u zowat alles wat u nodig heeft voor het onderhoud in en rond uw woning. Zo vindt u er naast het complete assortiment Lithofin en HG producten voor alle vlekproblemen ook een ruime keuze aan klassieke wasmiddelen, onderhoudsproducten en schoonmaakgereedschap zoals emmers, borstels, trekkers, enz.

Maar ook alle keukenartikelen worden breed aangeboden. Van den Nest is vaste streekdealer voor merken als Tefal, Brabantia, Leifheit, Pyrex, enz.  Ook de trendy reeksen zoals potten en pannen van Dagelijkse Kost bieden we u aan. Kortom, werkelijk alles wat u nodig kan hebben in uw dagelijkse huishouden vindt u terug bij Van den Nest.

Tevens bieden we ook een standaardassortiment huishoud elektro aan zoals stofzuigers, strijkijzers, frituurpannen, enz. aan zeer aantrekkelijke prijzen.

En eenmaal alles netjes gepoetst is, helpen we u bij het sorteren en keurig opbergen van uw spullen : bezoek daartoe onze shop-in-shop van Curver en de afdeling opbergmeubels en rekken en ontdek er steeds de nieuwste trends en prints in opberghulpjes.